Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Eslöv)

Maintenance Improvement Technician

Maintenance Improvement Technician

Om företaget
Saint-Gobain är en världsledande aktör inom samhällsbyggnad, som utvecklar, tillverkar och marknadsför byggmaterial med hög prestanda, innovativa lösningar på utmaningar som tillväxt, energieffektivitet och miljöskydd.
SEKURIT i Eslöv som ingår i koncernen erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling i en stor internationell koncern där du får arbeta med lösningar och produkter som är ledande på marknaden.

Nu söker vi en Maintenance Improvement Technician till vår anläggning i Eslöv och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som Maintenance improvement technician är ett varierande och ansvarsfullt arbete där du får delta i utvecklingen av vårt upplägg för förebyggande och autonoma underhåll samt CMMS. Som Maintenance Improvement Technician ingår du i ett team och kommer att arbeta systematiskt med att ta fram nya och uppdatera befintliga underhållsrutiner i samråd med avdelningen. Vidare ingår också att utföra avhjälpande, förebyggande och tillståndsbaserat underhåll på företagets utrustning. Det innebär också att analysera och föreslå reservdelslager för att maximera driftsäkerheten. Arbetsuppgifterna är omväxlande och det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Då vi arbetar med World Class Manufacturing -konceptet är det en förutsättning att du aktivt deltar i olika förbättringsprojekt för att bidra till företagets utveckling.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av underhåll i industri i mer än 5 år och är van att arbeta med förbättringsarbete. Du har en känsla för teknik och vill ha en långsiktighet. Du har en ödmjuk inställning till nya arbetsuppgifter och kan likväl arbeta självständigt såväl som i team.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din förmåga att handleda och motivera personalen för att förbättra verksamheten. Som Maintenance Improvement Technician är du ambassadör för underhållsavdelningen och representerar oss på ett professionellt sätt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete.
Du är inte rädd för att ta egna initiativ, är noggrann och tycker om utmaningar och problemlösning. Nyfikenhet och ifrågasättande ser du som två självklara egenskaper i yrkeslivet. Du känner dig bekväm med att arbeta i en internationell verksamhet och har inga problem med att skifta mellan svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid med placering på vår anläggning i Eslöv.

Sista ansökningsdag är 16/4 och vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Håkansson, 044-5906507.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-04-16

Tjänstgöringsort

Eslöv (Skånes län)

Kontaktpersoner
Andreas Håkansson 044-590 65 07

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår