Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Eslöv)

Underhållstekniker

Underhållstekniker

Om företaget
Är du driven, tycker om att lösa problem och har en vilja att utvecklas? Välkommen att läsa vidare. Vi hoppas att du har samma goda inställning som vi: nära till skratt och med hög ambition kring service, då kommer du att trivas hos oss!
Saint-Gobain är en världsledande aktör inom samhällsbyggnad, som utvecklar, tillverkar och marknadsför byggmaterial med hög prestanda, innovativa lösningar på utmaningar som tillväxt, energieffektivitet och miljöskydd.
SEKURIT i Eslöv som ingår i koncernen erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling i en stor internationell koncern där du får arbeta med lösningar och produkter som är ledande på marknaden.

Nu söker vi en underhållstekniker till vår anläggning i Eslöv och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som underhållstekniker medverkar och driver du det mekaniska underhållet av vår maskinpark som är i ett expansivt skede. Inom ramen för tjänsten ingår att arbeta med bl.a. felsökning, reparationer, förebyggande underhåll samt delta i projektarbeten.
Jobbet är väldigt varierande och du kommer att få lära dig nya saker och dagligen stöta på nya utmaningar!

Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har ett brinnande tekniskt intresse och gärna med några års erfarenhet som reparatör/mekaniker. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av underhåll av maskiner i industriell miljö samt kunskaper inom pneumatik.

Som person är du lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du är en problemlösare som drivs av att förstå processer och detaljer och hur dessa påverkar helheten. Du är strukturerad och duktig på att planera ditt arbete, tar initiativ och håller en hög servicegrad. Vi ser att du har en positiv inställning, lätt för att kommunicera med kollegor och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid med placering på vår anläggning i Eslöv.

Ansökningarna behandlas löpande så skicka in den ansökan direkt! Sista dag för ansökan är dock 4/6.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Håkansson på 044?5906507.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-06-04

Tjänstgöringsort

Eslöv (Skånes län)

Kontaktpersoner
Andreas Håkansson 044-590 65 07

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår