Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Eslöv)

Driven CNC-operatörer sökes

Driven CNC-operatörer sökes


Just nu söker vi på Wikan Personal drivna och säkerhetsmedvetna CNC-operatörer för uppdrag hos kund i Eslöv.

Om företaget
Kunden har en modern CNC-styrd maskinpark med bearbetning av gjutgods i järn, stål och aluminium. Företaget växer och söker nu fler medarbetare till sin verksamhet. Fördelen med att vara anställd hos oss på Wikan Personal är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som du får chansen att arbeta med kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att bearbeta stora detaljer i bl.a. Gildemeister svarv och Siemens styrsystem. Det blir din uppgift att rigga och ställa, få detaljen på plats samt att kontrollera samt mäta, att den färdigställda produkten lever upp till kundens kvalitetskrav.
Arbetet sker dagtid alternativt i skift.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att trivas i detta uppdrag ser vi gärna att du har en utbildning inom CNC-området, samt några års erfarenhet av maskinabearbetning med dig i ryggsäcken. Dina kunskaper i programmering är önskvärda, meriterande är om du arbetat i Isodialog. Har du truck-och traverskort ser vi det som meriterande, men det är inget krav för att bli aktuell för tjänsten. Noggrannhet, ansvarstagande och självständighet är egenskaper vi gärna ser att du har.

Information och kontakt
Tjänsten inleds med en visstidsanställning för att övergå till en tillsvidaretjänst hos kunden.
Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kommer tillsättas omgående.
Vid frågor kontakta Magnus Nordholm 046-5408591

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-03-31

Tjänstgöringsort

Eslöv (Skånes län)

Kontaktpersoner
Magnus Nordholm 046-540 85 91

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår